Jste zde

Čtvrtek, Září 16, 2021

Celý den
 
 
Před 01
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DOTAZ: "Retardovaná ejakulace"

DOTAZ: "Retardovaná ejakulace"

DOTAZ: "Retardovaná ejakulace"

Dobrý den,
moc by mi pomohla Vaše rada.
S partnerkou se moc milujeme a chceme založit rodinu, avšak já se nemůžu udělat ani třeba za hodinu. V minulosti se mi to také nedařilo, ale bral jsem to jako srandu a teď, když už jde do tuhého, to vidím jako závažný problém, přitom masturbace mi jde dobře, to ejakuluji s přehledem do minuty. U sexuologa jsem byl, ale nepomohl mi. Mně je 30 a partnerce 39. Zkoušel jsem i Yohimbine na zvýšení citlivosti, avšak to nic neřeší, pouštět si u toho porno, jiné polohy...
Jsem ochotný udělat cokoliv, než půjdeme na kliniku (to vidím jako poslední možnost). Budu Vám moc vděčný za jakoukoliv radu.

POZNÁMKA:
Zpráva byla zaslána pomocí kontaktního formuláře na adrese https://www.milovani.cz/contact.
Text upraven, kontaktní informace byly odstraněny.
Poradna sexuologa 2021


 

ODPOVĚĎ na dotaz: "Retardovaná ejakulace"

Dobrý den.

Děkuji za Váš dotaz a za Vaši důvěru.

K zodpovězení otázky retardované ejakulace se budete muset obrátit na Vašeho lékaře. Důvodu může být opravdu více a takhle "na dálku" se asi správná odpověď jednoduše najít nedá.

Co se týká Vaší společné touhy po dítěti je však řešení rychlé a snadné. Nemá však nic společného s Vaším problémem retardované ejakulace.

Prostě se s partnerkou dohodněte na tom, že dnes budete "pracovat na miminku". Píšete, že s masturbací problém nemáte a tak se klidně milujte tak, jak jste zvyklí a ženu doveďte k vyvrcholení. To je v každém případě kladná reakce jejího těla, která zvýší šanci na její otěhotnění. Když bude uspokojena stačí aby se položila na okraj postele a doširoka rozevřela nohy. Vy začnete v blízkosti její vulvy masturbovat tak, jak to potřebujete pro dosažení svého vyvrcholení. Když budete vnímat, že se vyvrcholení blíží, spojte se s ní a vyvrcholte v pochvě. Zůstaňte v ní tak dlouho, až budete vnímat, že Vaše erekce přirozeně ochabla. Sperma bude tam, kde je potřeba a Vy, ale ani ona, se nebudete trápit retardovanou ejakulací. To je vše...

Přeji Vám, aby se Vám společný cíl podařilo brzy naplnit.

S úctou

Administrátor webu www.milovani.cz

Štítky: 
Čt, 16/09/2021 - 20:19