Jste zde

Čtvrtek, Únor 9, 2023

Celý den
 
 
Před 01
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
DOTAZ: "Mučení penisu"

DOTAZ: "Mučení penisu"

DOTAZ: "Mučení penisu"

Zpráva zaslána pomocí kontaktního formuláře na adrese https://www.milovani.cz/contact.

Dobrý den já mám nevlastního synovce kterému je 29. Jednoho dne sem ho přišla zkontrolovat a on si honil na nohou moje podvazky a kozačky korzet, rukavice vše latexové a honil si penis . Po chvilce pozorování mi to nedalo a překvapila ho. Po chvilce už mi říkal že je furt nadržený a že neví jak si pomoci. Víte sem nevlastní teta tak sem mu ho vyhonila nohama a on odešel . Pár dní na to mě poprosil jestly bych ho spoutala ke křeslu co mám doma na stříhání vlasů , a poté mu mučila penis ....
Tak jsem ho přivázala a teď mu přidělávám vibrační hlavici k penisu . Poraďte jak mu to udělat nejlépe je nějaké lehátko na svazování a jak svazovat , jak honit a jak dělat footjob . A je normální takoví vztah je mi to trapné ale chci mu pomoci a to mohu jen tak on je postižený po úraze tak holky moc nemá . Prosím o radu jak nejlépe mučit penis a je normální aby muž rád honil oblečený do mých latex korzetů a rukavicí k tomu podvazky a moje luxusní kozačky nad kolena . Ještě jednou děkuji za odpověď a omlouvám se že otravují ale nemám kdo jiný by mi pomohl .


 

DOTAZ: "Mučení penisu"

Dobrý den.

Děkuji za zaslání Vaší prvotiny v erotickém literárním průmyslu. Doporučuji si nechat text před zasláním překontrolovat někým, kdo má alespoň základní vzdělání a je schopen porozumět česky psanému textu. Tolik na úvod. Nehodlám Vám radit s tím, jak napsat erotickou povídku a také se nehodlám zapojit do Vašich erotických fantazií.

Pokud by to nebyl pokus o erotickou fikci, ale byla to realita, pak je na místě, aby o problémech Vašeho synovce, kterému je 29 let, věděla jeho rodina. Udělejte to dříve, než si k úrazu (jak píšete) s Vámi způsobí sexuální trauma. Bylo by vhodné aby se svěřil svému lékaři a s ním hledal pomoc u neziskových organizací, které se sexuální pomocí hendikepovaným lidem profesionálně zabývají. Takové v ČR jsou a jsou schopné pomoci i lidem ve složité zdravotní situaci. Jejich pracovnice si poradí i s touhou po uspokojení klienta pomocí nohou. Žádný stůl k tomu nepotřebují, stačí když budou vědět, co klient očekává. 

Píšete: "Víte sem nevlastní teta tak sem mu ho vyhonila nohama a on odešel". Kam šel, když jak píšete, byl doma, kam jste ho šla "zkontrolovat"?

Píšete: "Prosím o radu jak nejlépe mučit penis a je normální aby muž rád honil oblečený do mých latex korzetů a rukavicí k tomu podvazky a moje luxusní kozačky nad kolena". Odstěhujte si své latexové korzety a rukavice, podvazky a luxusní kozačky nad kolena z jeho bytu do svého a jeho sexuální pnutí rázem odezní. Vzhledem k tomu, že může chodit, může pomoc vyhledat i v zařízeních které se uvolňováním sexuálního napětí živí.

Není vhodné Vám radit jak "mučit penis", s tím Vám může poradit Váš lékař.

Pokud to není fikce, obraťte se na jeho rodinu a diskrétně se s nimi poraďte jak mu pomoci.

S úctou
Administrátor webu www.milovani.cz.

PORADNA sexuologa 2023

Štítky: 
Čt, 09/02/2023 - 10:07