Jste zde

Září 2022

Po Út St Čt So Ne
29
30
31
1
2
3
4
 
 
 
DOTAZ "Problémy se sexem s jednou partnerkou"

DOTAZ "Problémy se sexem s jednou partnerkou"

DOTAZ "Problémy se sexem s jednou partnerkou"

Zpráva zaslána pomocí kontaktního formuláře na adrese https://www.milovani.cz/contact.

Dobry den,
pokaždé když jsem měl novou přítelkyni tak bylo vše po sexuální stránce ze začátku v pořádku, po nějaké době jsem ale na sex s přítelkyni už neměl chuť, jako kdybych ji už měl okoukanou a znal ji, protože pokud bych měl jít v té chvíli s jinou ženou, tak mi to neděla problém.

Děkuji za odpověď.

POZNÁMKA: Text by upraven, odstraněny kontaktní informace. Poradna sexuologa 2022


 

ODPOVĚĎ na dotaz "Problémy se sexem s jednou partnerkou"

Děkuji za Váš dotaz. Tento problém je, především mezi mladšími lidmi, stále častější. Velmi často ho zažívají lidé, kteří často střídají partnery nebo si s dlouhodobým vztahem nedělají velké problémy. Týká se to mužů i žen. prostě jim sex zevšední a přestane pro ně být pro svoji snadnou dostupnost přitažlivý.

Paradoxně u mužů nemusí být nezájem o sex nebo o partnerku vyvolaný "okoukáním", ale může to být počátek nového životního období ve kterém začínají problémy s erekcí nebo sníženou sexuální touhou ve spojitosti se zdravotním problémem nebo problémem psychickým. Většina mužů pak jako nejpřijatelnější vysvětlení problémů nezájmu o sex nebo zhoršení erekce považují "okoukání partnerky" a hledají jinde. Tam, kde je sex braný jako součást zábavy nebo naplnění fyzických potřeb je to problém a hledání nového erotického objektu nebo nového sexuálního vyžití nabývá na intenzitě. Jenže výsledek výměny partnerek většinou nevede ke zlepšení stavu, ale zopakování problému a prohloubení problému se snížením sexuální touhy a s výpadky erekce.

V dlouhodobých vztazích nebývá s "okoukáním" problém a spokojený sexuální život partneři prožívají mnoho let. Pokud se dostaví problémy, dá se to v sexu řešit něčím novým, změnou, novými technikami nebo hledáním jiného přístupu k sexu. Dokonce ani problémy s erekcí nejsou vnímány jako tak neřešitelný problém, jakým jsou v krátkodobých nebo náhodných vztazích.

Domnívám se, že musíte sám se sebou probrat svůj přístup k ženám, partnerkám, obecně k sexu. Pokud dojdete k závěru, že chyba nemůže být u Vás, pak doporučuji návštěvu lékaře, který zná Váš zdravotní stav a problém řešit s ním. Může se jednat o malou hormonální dysfunkci, ale na vině také mohou být problémy s cévním aparátem, srdcem, chronickou únavou, stresem, cukrovkou... Právě proto je taková včasná návštěva lékaře naprosto nezbytná. Ony ty ženy v tom opravdu mohu být naprosto nevinně. Lékař může provést zdravotní vyšetření, laboratorní rozbory ;a to vše mu pomůže najít řešení Vašich problémů například navržením vhodné podpůrné medikace nebo správnou léčbou.

Děkuji za Váš dotaz. Můj názor je pouze názor. Skutečné vyšetření musí provést lékař a ten Vám určitě pomůže.

S úctou administrátor webu www.milovani.cz

Štítky: 
Čt, 01/09/2022 - 20:15
 
DOTAZ : "Manželovy sexuální nátlaky"

DOTAZ : "Manželovy sexuální nátlaky"

DOTAZ : "Manželovy sexuální nátlaky"

Zpráva  odeslána pomocí kontaktního formuláře na adrese https://www.milovani.cz/contact.

Dobrý den, potřebuji vědět - ujistit se, jestli je opravdu něco špatně. Jestli je to ve mě (42), nebo mám poslat manžela(43) si popovídat k nějakému odborníkovi. Ve zkratce: jsme spolu již 25let, máme tři děti - 9, 12 a 17let. Manžel stále po mě vyžaduje pravidelně 3x do týdne sex, mimo to se minimálně 2x denně uspokojuje potají sám u porna v mobilu někde schovaný. Já na to nemám. Raději tomu dávám volný průběh až bude chuť a možnost, jednou za týden úplně stačí a krásně si ho vychutnám, možná i za dva týdny. Hrozně mě jeho přístup vyčerpává, většinou ho nechám ať si se mnou dělá co chce. Je to hrozný a smutný, pocitově jako by mě znásilnil a jen proto, že to potřebuje. Jsem opět ve stavu, připomínající mě před čtyřmi roky, dostal mě ten ohled na něho na protialkoholní léčení. Už jsem nemohla jinak, než se vždy nechat oblbnout alkoholem abych to vydržela. Kousala jsem u toho do polštářů, nebo sebe do ruky až mě to dohánělo skoro k nepříčetnosti to vydržet než se konečně udělal. Mám ho ráda, ale po této stránce mě psychicky zabijí. Navíc je tu to jeho neustále tulení se, pusinkování. Nestačí mu dát mi pěknou pusu, on musí aspoň 5 a více. Hrozně mě to poslední dobou leze na mozek, a to pokaždé když kolem projde, začínám mít pocit, jako by mě pronásledoval a musel jít všude tam kam jdu já, do koupelny, do spižírny do kuchyně jenom aby mě mohl dát pusu ... Nepřijde mi to normální, ale nemám nikoho, koho bych se mohla zeptat. Jsem jenom já sama se sebou. Nechci si kvůli tomu opět začít povídat si s alkoholem. Protože síly docházejí.

POZNÁMKA :
Text byl upraven, odstraněny kontaktní informace.
Poradna sexuologa 2022


 

ODPOVĚĎ na dotaz "Manželovy sexuální nátlaky"

Dobrý den. Děkuji za Váš dotaz.

Pokusím se najít nějaké řešení, ale obávám se, že jediné opravdu rozumné nakonec bude SPOLEČNÁ návštěva lékaře, odborníka sexuologa nebo psychologa. 

Ale nejdříve se pokusím já.

Takovýto přístup k sexu může být mixem nezvládnutelné sexuální potřeby se snahou Vás neztratit nebo Vás přesvědčit o tom, že Vás stále více miluje. Zjistit, co převažuje opravdu předpokládá návštěvu odborníka a dlouhodobější sledování změn které jeho rady přinesou. 

Sledování porna nebo masturbace tak, aby Vám bylo jasné že víte co dělá, svědčí o tom, že se nesnaží tuto osobní touhu po sebeuspokojení nijak skrývat. Nebo ho sledujete více, než je potřeba. To nevím, ale jeho masturbace by Vám vadit nemusela. I ve velmi spokojených vztazích je naprosto normální, když partneři čas od času masturbují nebo když občas masturbují společně nebo jeden před druhým. Je to i vhodný doplněk jejich sexuálního života a není na tom nic špatného. Pokud něco jednomu nebo druhému vadí, tak stačí přejít do "ilegality" a masturbovat v soukromí.

Váš problém je v nesouladu sexuálních potřeb. On chce pravidelně 3x za týden, Vám stačí jednou za týden a nebo za dva. Tehdy nepomůže nic jiného než se domluvit na kompromisu nebo i na tom, že 1x za týden bude sex a 2x za týden může masturbovat před Vámi nebo že ho uspokojíte rukou nebo sexuální pomůckou a sama "vynecháte". Ta pomůcka se jmenuje masturbátor a ty opravdu nejlepší modely se dají koupit do 3000 Kč. Jsou už opravdu velmi věrné a "umí". Tak je pravděpodobné, že si časem vystačí i s pomůckou a Vy u toho budete jen koukat.

Toto opravdu zabírá u lidí, kteří se dokáží domluvit, ale tam, kde se to nedá řešit dohodou, je každá rada drahá. Pokuste se ho překvapit a kupte opravdu kvalitní masturbátor na baterie a ten udělá vše za Vás. Funguje to, ale občas se zapojte i Vy nebo mu nabídněte i sex.

Co se týká "alergie na doteky a pusinky", myslím, že je to následek Vaší celkové nálady kdy se bojíte, že by zase mohl chtít sex. Co by dalo mnoho žen za to, kdyby o ně manžel nebo partner "alespoň opřel kolo"... To je zase opačný problém...

Asi nemá smysl hned vyrazit za odborníkem. Prostě to zkuste s kvalitním masturbátorem, nešetřete a pravidelně kupujte silné tužkové baterie...  Když to nepomůže, jděte společně za odborníkem. Pomůže nejen jemu, ale i Vám. Není to žádná ostuda a nemusíte se toho bát. Zůstane to jen mezi vámi třemi. Myslím, že pomoc potřebuje nejen Váš manžel, ale i Vy. Trpíte a už se to na Vás začíná podepisovat. Alkoholu se vyhněte a hledejte jednodušší a trvalé řešení bez následků.

Držím Vám palce.

S úctou administrátor webu www.milovani.cz.

Štítky: 
Čt, 01/09/2022 - 20:23
 
DOTAZ "Podpora webu"

DOTAZ "Podpora webu"

DOTAZ "Podpora webu"

Dobrý den,
děkuji za Vaši úžasnou práci na webu www.milovani.cz
Jsem častým návštěvníkem a je to nejlepší zdroj pro danou tématiku.

Četl jsem si, že hledáte finanční podporu a rád bych se zeptal, zda zvažujete i pomoc od čtenářů pomocí drobnějších jednorázových částek. Tak jako to dělá např. Wikipedie.... Určitě by se to dalo v Drupalu implementovat. Já bych velice rád podpořil právě nějakou drobnější částku jednorázově a věřím, že by se našlo pár dalších lidí. Ještě jednou děkuji za skvělé články. Jsem za něj vděčný! Přeji hezký den,
Radek


 

ODPOVĚĎ na dotaz "Podpora webu"

Štítky: 
Čt, 01/09/2022 - 20:38
 
 
 
 
5
6
7
8
9
10
11
 
 
 
 
 
 
DOTAZ: "Závislost"

DOTAZ: "Závislost"

DOTAZ: "Závislost"

Dobrý den,
Přítel je závislý na masturbaci a pornografii. Sex máme často a hodně dobrý, ale stejně mu to nestačí a kolikrát nevydrží počkat než se uvidíme a musí oznamovat. Dokáže to kontrolovat jen nějakou dobu. Co bychom prosím mohli udělat proto, aby se problém vyřešil úplně? Ovlivňuje to nás partnerský i pracovní život.
Děkuji

POZNÁMKA:
Zpráva odeslána pomocí kontaktního formuláře na adrese https://www.milovani.cz/contact. Text upraven, odstraněny kontaktní informace.
Poradna sexuologa 2022


 

ODPOVĚĎ na dotaz "Závislost"

Dobrý den.
Děkuji za Vaši důvěru a dotaz.
Najít jednoznačnou odpověď na Vaši otázku asi ani není možné. Bylo by potřeba se ptát Vás obou a možná by se pak dalo nastínit nějaké doporučení které by vyhovovalo oběma. Tak se alespoň pokusím zamyslet nad tím, proč se Váš přítel tak rád "předvádí" a informuje Vás o každém svém sebeuspokojování.

Je potřeba si uvědomit, že sebeuspokojování je naprosto běžné i ve vztazích kde si partneři v sexu vyhovují a svůj sexuální život hodnotí jako velmi dobrý. Prostě je to normální.

Pokud však o tom jeden z partnerů neustále hovoří nebo při masturbaci vyžaduje přítomnost toho druhého, jedná se o nějakou sexuální úchylku různého stupně intenzity. Společná masturbace nebo masturbace před partnerem či partnerkou je určitě zpestřením intimního vztahu. Pokud to však je už takové úrovně, že to toho druhého začíná obtěžovat (vadit), je nutné si o tom spolu pohovořit a své pocity jednoznačně sdělit. Ten druhý by si své nevhodné chování měl uvědomit a svou vášeň by měl sám od sebe stáhnout do ústraní. "Co oči nevidí, srdce nebolí", říká se v jedné lidové moudrosti. Pro masturbaci i sledování pornografie to samozřejmě platí také.

Problém je s lidmi, kteří jsou na sexu závislí a navíc svou nezvladatelnou potřebu ventilují různými způsoby. To, že o masturbaci rádi hovoří, patří spíše mezi ty méně obtěžující projevy sexuální závislosti.

Doporučuji Vám najít vhodnou chvíli na otevřený rozhovor a sdělit partnerovi, že Vám jeho neustálé připomínání masturbace není příjemné, ale že Vám nevadí, když bude masturbovat tak, aby Vás tím neobtěžoval. Uvidíte jeho reakci a dovíte se jeho názor na Váš problém. Pokud bude stále naléhat nebo Vás bude stále neoblomně informovat o tom, že masturbuje nebo bude chtít masturbovat s Vámi, případně před Vámi, pokuste se mu jeho chování ukázat z Vašeho pohledu a důrazně ho upozorněte na to, že Vám to vadí.

Když nic nepomůže, navrhněte mu společnou seanci u odborníka, sexuologa nebo psychologa. Ten se pokusí Váš problém řešit za jeho přítomnosti a jeho problém řešit za přítomnosti Vaší. Oba tak budete mít mnohem jasněji o tom "proč TO není normální" a lépe budete chápat postoj toho druhého. Zásadní ovšem je, že takový rozhovor proběhne za přítomnosti jiné osoby, která Vám oběma poradí jak dál a navrhne kompromisy které pro Vás oba mohou být nejpřijatelnější.

Bohužel se může stát, že zjistíte, že se u partnera může jednat o problém, který Vy vnímáte jen jako malý kousek vztahového problému, který Vás ale velmi obtěžuje. Proto je nutné si nejdříve o všem promluvit ve dvou a snažit se najít řešení které bude pro oba přijatelné. Obrátit se na odborníka není ani slabost ani ostuda. Nikdo kromě Vás tří o tom vědět nebude.

Normální to není, ale dá se to vyřešit.

Dobrou zprávou je, že s věkem sexuální touha přirozeně opadá, špatnou je to, že to může trvat roky...

Přeji Vám brzké zdárné nalezení kompromisu.
S úctou administrátor webu www.milovani.cz


REAKCE TAZATELKY

Dobrý den, 

To není vůbec tak, že by se to dělo přede mnou. Našla jsem u přítele několikrát fotky jiných žen a když jsem od nej chtěla odejít, tak se přiznal, že má tento problém a chtěl by ho společně řešit…. Mě do toho nijak nezatahuje, ani neinformuje… 
Hezky den a děkuji za odpověď


 

ODPOVĚĎ

Omlouvám se za nepřesné zhodnocení situace. Vstupních informací bylo relativně málo a ve stejnou dobu došly podobné dotazy, ale s prosbou by nebyly zveřejněny. Vlastně jsem odpověděl na více dotazů v odpovědi Vám. Nebylo to vhodné. Tak to napravím a budu po doplnění dotazu ve svém názoru konkrétnější k Vašemu problémů.

Nejspíš se Vás dotklo to, že Váš přítel není dostatečně uspokojený při sexu s Vámi. Určitě není příjemné, když máte pocit, že je vše tak, jak má být a najednou zjistíte, že masturbuje nad fotografiemi jiných žen. Nejste ale jediná. Mnohé ženy nesnesou ani představu, že se jejich partner dívá na porno a přitom masturbuje. Považují to za něco podobného zradě nebo skoro podvádění. Berte to tak, že masturboval před tím, než Vás poznal a masturbuje dál.

Ty fotografie nebo sledování porna jsou jen jakousi pomůckou aby mu to šlo lépe od ruky.

Domnívám se, že je zbytečné se tím trápit. Stejně to nezměníte, bude masturbovat dál a jen se více uzavře a svou vášeň (potřebu) před Vámi bude lépe skrývat. Většinou se to časem urovná samo, jen je potřeba tomu dát čas a prostor. S více povinnostmi a starostmi o děti (asi předbíhám), je méně času i na masturbaci a spíše si bude chtít normálně oddechnout a nabrat síly... Pokud masturbuje tak, abyste to nevěděla, netrapte se tím. On se zklidní a když nebude masturbaci věnovat všechnu sexuální energii, bude vše v pořádku. Jen si pohlídejte aby se nezačala snižovat četnost běžného partnerského sexu. Pak Vás to partnersky nijak neovlivní a pracovně už vůbec ne. Prostě to neřešte a naopak mu nabídněte aby masturbovat před Vámi a svou představivost rozvíjel pohledy na Vás a Vaše tělo. Možná Vás to nakonec bude i bavit. Ale to je jen takový návrh, nic víc.

Přeji Vám krásný a klidný vztah.
S úctou administrátor webu www.milovani.cz

Štítky: 
Ne, 11/09/2022 - 13:55
 
12
13
14
15
16
17
18
 
 
 
 
 
 
 
19
20
21
22
23
24
25
 
DOTAZ "Otěhotnění přes kalhotky"

DOTAZ "Otěhotnění přes kalhotky"

DOTAZ "Otěhotnění přes kalhotky"

Dobrý den.
Prosím vás o radu. Chtěla jsem se zeptat, zda je možné takto otěhotnět. Je mi 17 a jsem panna. S přítelem jsme se mazlili, dělala jsem mu dobře rukou a on mě přitom také, ale pouze přes kalhotky, ty jsem si po celou dobu nesundala. Když došlo k výronu semene (nevím, že bych na rukou něco měla), šla jsem ho utřít vlhčenými ubrousky. Mám strach, že poté něco zůstalo na ruce, protože jsem si po pár minutách nevědomky sáhla přes spodní prádlo na intimní partie a byly ještě
vlhké, mám strach, že mohu otěhotnět. Předem velice děkuji za odpověď.

Zpráva odeslána pomocí kontaktního formuláře na adrese https://www.milovani.cz/contact.
Text zprávy byl upraven, odstraněny kontaktní informace.
Poradna sexuologa 2022


 

ODPOVĚĎ na dotaz "Otěhotnění přes kalhotky"

Dobrý den,
děkuji za Vaši důvěru  za dotaz.
 

Podobné obavy dívek nejsou zas až tak ojedinělé. Podobných dotazů už totiž v minulosti přišlo více. V sekci "Poradna sexuologa" tyto dotazy naleznete i s odpovědí. Nyní k Vašemu dotazu.

Pokud vše probíhalo tak, jak popisujete, pak není pravděpodobné, že by Vaše hra na "dělání dobře" byla korunována těhotenstvím. V tomto případě Vás nejspíš zachránily kalhotky a to, že nedocházelo k přímé stimulaci pohlaví rulou. Sperma se přes tkaninu kalhotek tak snadno nedostane a pokud jste potřísněnou rukou nestimulovala stydké pysky nebo prst nezaváděla do poševního vchodu, pak se nemohlo dostat dovnitř pochvy. Vlhkost textilu kalhotek mohla být od Vašeho vzrušení, tedy následek Vašeho přirozeného zvlhnutí od vzrušení

Tentokrát to vyšlo, ale myslím, že je nejvyšší čas začít přemýšlet o tom, kam až při svých hrách chcete zacházet. Další experimenty by mohly být sice nejspíš příjemnější, ale bez vysoké ohleduplnosti a obezřetnosti by se Vám mohlo "zadařit" a pak už by byla "každá rada drahá"...

Ale dnes to dopadlo dobře a nemusíte se ničeho obávat.

S úctou
Administrátor webu www.milovani.cz.

Štítky: 
Út, 20/09/2022 - 21:43
 
 
 
DOTAZ: "Ochablá erekce penisu"

DOTAZ: "Ochablá erekce penisu"

DOTAZ: "Ochablá erekce penisu" 

Dobrý den, již 3 měsíce mám vztah s mužem, který měl opravdu hodně žen a krásných, podle všeho nikdy neměl žádnou sexuální dysfunkci. Moc se milujeme, dojde k erekci, po pár kopulačních pohybech mu penis ochabne. Ani jednou nedošel k vyvrcholení. Já též vypadám dobře...
Můžete mi říct, čím to může být a co s tím můžeme dělat...?
Děkujiiii

POZNÁMKA:
Zpráva odeslána pomocí kontaktního formuláře na adrese https://www.milovani.cz/contact. Text zprávy byl upraven, odstraněny kontaktní informace.
Poradna sexuologa 2022.


 

Odpověď na dotaz "Ochablá erekce penisu"

Dobrý den.
Děkuji za dotaz a Vaši důvěru.

Váš problém je celkem běžný a netýká se jen mužů, kteří rádi a často střídají ženy. Problém se odborně jmenuje erektilní dysfunkce a Váš přítel jí trpí. Po určitou dobu tentoto problém nebývá tak významný, že by se jím musel muž nějak významněji zabývat. Krása žen v tom ale nehraje až tak velkou roli. Pokud je těch žen ale mnoho, klesá u muže pozornost na podněty sexuálního vzrušení a problém se začíná projevovat také tak, jak popisujete. Poznal mnoho "krásných žen", ale žádné nestál zato, aby se ho držela "zuby-nehty"... Nebo je používal pro uspokojení svých sexuálních potřeb a postupně mu splynuly jedna v druhou. Prostě vyprchala touha, zůstala jen potřeba TO dokončit. Postupně však narůstají problémy a ONO to pak někdy nejde tak, jak by se chtělo. V tom mají výhodu sehrané dlouhodobé páry. Umí si pomoci a když TO nejde, o nic nejde...

Asi se Vám taková úvaha moc nelíbí, ale opravdu k takovému "vyhoření" dochází.

Na druhou stranu k erektilní dysfunkci nedochází ze dne na den a netýká se jen mužů s "velkými zkušenostmi". Je to normální nemoc a ta postihuje muže různého věku i různých zkušeností. Jeho dřívější střídání partnerek proto nemusí být tím hlavním problémem. Problém může být spojen s jeho zdravotním stavem, který se na první pohled nemusí vůbec jevit jako nějak narušený. Může mít problémy srdce (až 2 roky před zjištěním začnou problémy s erekcí), může to být dopad cukrovky, vysokého tlaku, stresu, cévních změn, chronické únavy, stresu, nevyspání ... Těch důvodů může být opravdu hodně. Na první pohled žádný zdravotní problém, jen ta problémová erekce... 

Řešení je jediné - návštěva obvodního lékaře a žádost o alespoň základní vyšetření. Samozřejmě je vhodné zmínit pravý důvod - problémy s erekcí. Lékař hned bude vědět která vyšetření je potřeba udělat. Není jediný muž, který takový problém má. Jsem si jistý, že mu lékař nabídne možnost předepsání léků na podporu erekce. Určitě by je měl vyzkoušet a zpětně by měl lékaře informovat, zda došlo ke zlepšení. Podle výsledků vyšetření pak lékař zvolí léčbu příčin a ve spolupráci s ním bude sledovat, zda došlo ke zlepšení erekce. Možná si říkáte, že takovou radu nepotřebujete, ale já se domnívám, že pokud Vy chcete zažít zlepšení, musí pro to on něco udělat. Lékař mu poradí a možná ho ochrání před budoucími problémy které mohou být podstatně horší než problém s erekcí. 

Předpokládám, že pomohou léky na podporu erekce (pokud je už dávno nebere). Mnoho mužů si je dokáže opatřit i bez předpisu nebo používají různé podpory neoficiálních léků. Tady ovšem pomáhají hlavně oficiální léky, ty neoficiální (hojně doporučované v reklamách) už nemusí stačit. Jsou na jiné bázi než ty na předpis. Snad ještě dodám, že erektilní dysfunkce má několik stupňů. Ten, který se týká Vašeho přítele už není zanedbatelný!!! Tak ho pošlete k lékaři a nehledejte náhradní řešení!!!

Ještě k Vám - určitě nepodléhejte dojmu, že jste možná méně atraktivní než jeho dřívější partnerky!!! I kdyby to byla pravda, tak s ním už nejspíš nehne ani kdybyste byla supermodelka!!! Jenže to opravdu není ani potřeba, ale také to není důvod jeho potíží.

Nedomnívám se, že problémy nezačaly už dříve. Možná by Vás zaskočilo, že podobnou výmluvu neříká poprvé Vám... Já to nezlehčuji, ale podle zkušeností není problém s erektilní dysfunkcí problémem který se projeví ze dne na den.

Přeji Vám příjemnou změnu.

S úctou
Administrátor webu www.Milovani.cz

 

Štítky: 
Pá, 23/09/2022 - 20:40
 
 
 
26
27
28
29
30
1
2
 
 
DOTAZ: "Ztráta erekce a vyhýbání se sexu"

DOTAZ: "Ztráta erekce a vyhýbání se sexu"

DOTAZ: "Ztráta erekce a vyhýbání se sexu"

Zpráva zaslána pomocí kontaktního formuláře na adrese https://www.milovani.cz/contact.

Již delší dobu mám problém s erekcí. Vyhýbáme se s ženou sexu . Jsem schopen masturbovat při sledování porna. Bez porna jen stěží. S mojí milovanou ženou nedosáhnu erekce. Již pár let. Potřebuji pomoct. Mám říct praktikovi nebo kontaktovat sexuologa. Jsem už zoufalý. Než se manželství rozpadne. Jsem už úplně bez sebevědomí.
Děkuji za pomoc.


 

ODPOVĚĎ na dotaz "Ztráta erekce a vyhýbání se sexu"

Dobrý den.
Děkuji za Váš dotaz a za Vaši důvěru. Je škoda, že jste se svým problémem tak dlouho otálel a nevyhledal pomoc už dříve. Erektilní dysfunkce je nemoc a musí se začít včas léčit. čím déle odkládáte řešení, tím více se problém prohlubuje. Je otázkou jaký stupeň ED Vás v současné době postihuje. To se dá zjistit pouze vyšetřením, toho se však opravdu nemusíte obávat. Lékař se Vás bude ptát na Vaše nejen zdravotní problémy a podle Vašich odpovědí stanoví způsob léčby. Samozřejmě vyšetří i běžné zdravotní problémy a možná najde příčinu ED v jejich následcích. Nebojte se toho, jen na tom můžete zdravotně získat. Už je Vám nejspíš jasné, že musíte vyhledat lékaře!!! Začněte u obvodního a už ten Vám nejspíš nabídne léky na podporu erekce. Podle toho jak zaberou, se s ním domluvíte co dál. 

Problém ED trápí opravdu hodně mužů. Zbytečně riskujete problémy ve vztahu. Sex není jen o souloži!!! Většina žen má ráda orální sex a navíc při něm i nejsnadněji dosahuje vyvrcholení. Léky na podporu erekce Vám pomohou s nedostatečnou erekcí a pomohou Vám i s nízkým sebevědomím, které ztráta erekce vždy provází. Nevyřeší vše, ale dovolí Vám hledat jiné techniky, při kterých svoji ženu uspokojíte i bez dokonalé erekce. Pokud je stupeň ED nižší, erekce se vrátí k normálu. Při větších problémech Vám pomůže začít s návratem k intimnímu životu a bez obav pak ženu dovedete k vyvrcholení, například zmiňovanou orální stimulací.

Důležité je jít k lékaři a vyzkoušet to, co Vám navrhne!!!

Nejhorší je, když se budete intimnostem vyhýbat kvůli předsudku, že sex je hlavně o souloži a když ta nejde, ta raději nic... To je úplná hloupost a vlastně se divím, že Vám to tak dlouho prochází. 

Masturbace u porna může fungovat hlavně proto, že masturbujete tak, aby TO vyšlo. Soustředíte se jen na sebe a děláte vše proto, abyste si mohl odškrtnout, že dnes to ještě šlo. Mizerně, ale nakonec jste to přece jen doščudlal k výsledku. Nejde o masturbaci která jde díky pornu, ale o zoufalou snahu uspět... Tak se netrapte a zajděte se poradit k lékaři. Uvidíte, že léky na podporu erekce Vám pomohou.

S úctou
Administrátor webu www.milovani.cz.

 

Štítky: 
St, 28/09/2022 - 22:16