Jste zde

Pátek, Leden 7, 2022

Celý den
 
 
Před 01
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Skrytá část penisu a její stimulace

Skrytá část penisu a její stimulace

Skrytá část penisu a její stimulace

Hlavní téma: "Mužský penis".
Volné pokračování článku "Pohlavní soustava muže".

Většina mužů i žen si ani moc neuvědomuje to, že více než jedna třetina penisu se nachází (skryta) uvnitř těla. Platí přitom, že čím více je muž obézní, tím větší část penisu je uložena pod tukovou vrstvou a penis opticky zmenšuje. Délka penisu a jeho erotický potenciál ale není jen o té viditelné části. Na mužském vzrušení se totiž nemusí podílet jen ta část penisu, která je "volně přístupná". Kořen, skrytá část penisu, je také citlivý na dotek, tlak a další stimulaci podobné té, která se provádí například při stimulaci prostaty.

Pro muže, jejichž ženy kombinovanou techniku stimulace penisu ovládají, je právě tato málo využívaná podpora vzrušení velmi příjemná a až nezvyklá. Postupná nebo současně prováděná kombinace stimulace penisu, jeho skryté části uložené v těle a prostaty, se nejspíš blíží úplné tantrické masáži lingamu. Pro muže má tato kombinovaná technika masáže penisu (kromě vzrušení), také význam psychologický. V mužích vyvolává nesmírně intenzivní pocity důvěry, intimity a sounáležitosti partnerů.

Články s podobnou tematikou

Literatura a zdroje

(AK)(Z)(L)

Štítky: 
Pá, 07/01/2022 - 20:14
 
Postoje mužů a žen k rozměrům penisu

Postoje mužů a žen k rozměrům penisu

Postoje mužů a žen k rozměrům penisu

Hlavní téma: "Mužský penis".
Volné pokračování článku "Pohlavní soustava muže".

Muži vždy považují velikost svého penisu za významný ukazatel jejich mužství, sexuálního a psychického zdraví. V jejich představách velký penis znamená větší sebevědomí, více aktivní společenský a sexuální život. Penis také hraje významnou roli při získávání žen a možnosti jejich uspokojení. Je to však opravdu tak důležitý faktor, který dělá muže mužem?

Je široce rozšířeným názorem, že délka penisu má přímou souvislost se sexuální výkonností muže nebo uspokojením partnerky během pohlavního styku, sexuologové a především ženy samotné však tento názor obvykle odmítají.

  • z většiny studií vyplývá, že pro ženy jsou podstatně důležitější jiné faktory (jako charakter partnera, péče o vzhled aj.) než rozměry jeho penisu
  • s rozměry penisu svého partnera je spokojeno 84 % žen, 14 % žen by si přálo, aby měl jejich partner větší penis a 2 % žen by si přálo, aby jejich partner měl penis menší
  • se svým penisem je spokojeno 55 % mužů; jiná studie uvádí, že se svým penisem v klidovém stavu je spokojeno 51 % mužů, v erigovaném stavu 83% mužů
  • 69 % mužů svůj úd hodnotí jako průměrně velký, 26 % jako podprůměrně velký, 5 % jako nadprůměrně velký
  • za důležitou považuje délku penisu 21 % žen a obvod penisu 33% žen
  • 90 % žen upřednostňuje před délkou penisu jeho šířku
  • pro sexuálně zkušenější ženy jsou rozměry penisu významnější než pro ženy sexuálně méně zkušené

Z fyziologického hlediska pravděpodobně velikost penisu pro vzrušení ženy zásadně významná není, neboť citlivá je především zevní část pochvy (vaginy) a zevnitř její první horní třetina oblasti bodu G, kam bez problémů pronikne i krátký penis. Krom toho se pochva (vagina) dokáže velikostně přizpůsobit rozměrům jakéhokoliv penisu. Preference větších penisů u některých žen má tedy spíše psychologické, nikoliv fyziologické důvody. Není však vyloučeno, že větší penis může ženu lépe stimulovat fyzicky. Pokud ženy kladně hodnotí velikost penisu, pak je to v souvislosti s jeho tloušťkou ale ne délkou! Možná je to tím, že muž s tlustým penisem více vyplní pochvu a citlivá místa v pochvě jsou více drážděna. Možná má potom žena větší šanci dosáhnout orgasmu. Je to možné, není to však jisté. Nejdříve by se celosvětově muselo prokázat, že ženy jejichž partner má tlustější penis vyvrcholí častěji a snadněji. Intenzivní stimulaci citlivých částí pochvy však znalý muž dokáže zajistit i s tenčím penisem volbou vhodné sexuální polohy. Velký penis možná dokáže proniknout hlouběji do pochvy a dopravit spermie přímo k děložnímu čípku. Ale opět je to spíš argument mužů s velkým penisem. V praxi je opět volba vhodné sexuální polohy stejnou zárukou zaplavení děložního čípku spermatem.

Sexuálními polohami se zabývají články 

Vhodnými polohami pro oplodnění ženy zabývá článek "Sexuální polohy pro nejsnadnější otěhotnění".

Kriterium velikosti penisu při seznámení a následně při navazování vztahů není tím základním, prč většina žen s mužem vztah začíná a rozvíjí... Ženy většinou nevyhledávají muže pro velikost jeho penisu, ale pro jiné jeho hodnoty!!!

 

Články s podobnou tematikou

Literatura a zdroje

(AK)(Z)(L)

Štítky: 
Pá, 07/01/2022 - 20:18